ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

       РОЗПОРЯДЖЕННЯ

  

        від 02 квітня  2018 року                                                                     № 259

 

 Про організацію підготовки та проведення у Вінницькій області під головуванням Прем’єр-міністра України наради з питань регіонального розвитку

 

        Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», доручення Прем’єр-міністра України від 22 березня 2018 року №11620/1/1-18, у зв’язку із організацією підготовки та проведенням у Вінницькій області  під головуванням Прем’єр-міністра України наради з питань регіонального розвитку:

 1. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (Мережко В.М.) профінансувати видатки, пов’язані з організацією підготовки та проведенням наради з питань регіонального розвитку коштом обласного бюджету, передбаченим на реалізацію інших заходів щодо соціально-економічного розвитку територій, згідно з кошторисом.  

 2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю  облдержадміністрації   (Василюк С.М.) профінансувати видатки, пов’язані з організацією підготовки та проведенням наради з питань регіонального розвитку коштом обласного бюджету, передбаченим на інші заходи у сфері засобів масової інформації,  згідно з кошторисом.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                           

В. КОРОВІЙ