ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

       РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

        від 27 березня 2018 року                                                                     № 243

 

 

Про побудову мережі передачі даних у медичних закладах області

 

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», пункту 2.8 переліку завдань і заходів регіональної програми інформатизації «Електронна Вінниччина» на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 44, з метою побудови мережі передачі даних у медичних закладах області, підключення їх до центрального компоненту e-Health та можливості надання телемедичних послуг:

 1. Управлінню інформаційних технологій апарату облдержадміністрації (Солоненко І.В.) спільно з Департаментом охорони здоров’я облдержадміністрації (Грабович Л.О.) до 30 березня 2018 року забезпечити розробку технічного завдання щодо побудови мережі передачі даних у медичних закладах області.

 2. Головам райдержадміністрацій:

 1) до 30 квітня 2018 року передбачити в місцевих бюджетах кошти на забезпечення організації та підключення медичних закладів області вторинного рівня до мережі Інтернет, відповідно до технічного завдання;

 2) до 08 травня 2018 року про вжиті заходи поінформувати управління інформаційних технологій апарату облдержадміністрації та Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації.

 3. Управлінню інформаційних технологій апарату облдержадміністрації (Солоненко І.В.) спільно з Департаментом охорони здоров’я облдержадміністрації (Грабович Л.О.) за результатами проведеної роботи поінформувати облдержадміністрацію до 22 травня 2018 року.

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

 Голова обласної державної

          адміністрації                                                               

 В. КОРОВІЙ