ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

       РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

        від 23 березня 2018 року                        № 236

 

 Про розірвання договору оренди земельної ділянки водного фонду

 

Відповідно до статей 17, 122 Земельного кодексу України,  статей 651-654 Цивільного кодексу України, статей 31, 32 Закону України «Про оренду землі»,  пункту 4 договору оренди земельної ділянки із земель водного фонду від 18 листопада 2003 року, зареєстрований 18 листопада 2003 року за № 2, враховуючи клопотання громадян Короля Олексія Дмитровича та Ясенчука Василя Петровича:

 1. Розірвати за взаємною згодою сторін договір оренди земельної ділянки із земель водного фонду від 18 листопада 2003 року, зареєстрований 18 листопада 2003 року за № 2, укладений між Тростянецькою райдерж-адміністрацією та громадянами Королем Олексієм Дмитровичем та Ясенчуком Василем Петровичем, загальною площею 15,9432 га, на території Капустянської сільської ради Тростянецького району, за межами населеного пункту.

 2. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.) укласти угоду про розірвання договору оренди землі зазначеного в пункті 1 цього розпорядження.

 3. Громадянам Королю Олексію Дмитровичу та Ясенчуку Василю Петровичу подати на державну реєстрацію угоду про розірвання договору оренди землі.

 4. Відділу в Тростянецькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

  

Перший заступник голови  обласної

          державної адміністрації                                                 

       А. ГИЖКО