ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

          РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

   від 26 лютого 2018 року                                                                      № 153

 

Про забезпечення ефективного використання коштів державного фонду регіонального розвитку та завершення будівництва об’єктів

 

Відповідно до статті 6, пункту 2 частини першої статті 13, статті 17 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 18 березня 2015 року № 196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку», з метою забезпечення ефективного використання коштів державного фонду регіонального розвитку, враховуючи проведення коригування проектно-кошторисної документації, бюджетну децентралізацію та значне збільшення доходів  місцевих бюджетів:

 1. Департаменту будівництва, містобудування та архітектури облдерж-адміністрації (Романченко Д.В.) спільно з головами Вінницької (Демчен- ко М.І,), Гайсинської (Уткін В.А.), Шаргородської (Кедик К.С.) райдержадміністрацій забезпечити завершення будівництва та введення в експлуатацію до 01 вересня 2018 року загальноосвітніх шкіл I-III ступеня у  с. Сосонка Вінницького району, с. Михайлівка Гайсинського району,  с. Зведенівка Шаргородського району. 

 2. Головам Жмеринської (Легеза О.В.), Калинівської (Гаврилюк В.О.), Козятинської (Оркуша О.С.), Крижопільської (Панчук В.І.), Теплицької (Марцин Л.І.), Тиврівської (Бойко В.В.), Томашпільської (Закорченний О.Г.) Ямпільської (Вдовцов М.М.) райдержадміністрацій забезпечити завершення робіт з реконструкції мережі водопостачання в смт Браїлів Жмеринського району, будівництва спорткомплексу в с. Іванів Калинівського району, реконструкції районного спортивного комплексу в м. Козятин, реконструкції загальноосвітньої школи в с. Городківка Крижопільського району, будів-ництва поліклініки в смт Теплик, реконструкції дошкільного навчального закладу «Пролісок» в смт Сутиски Тиврівського району, реалізації проекту «Створення умов для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських господарств» в с. Антонівка Томашпільського району та реконструкції загальноосвітньої школи I-III ступеня в с. Клембівка Ямпільського району за рахунок коштів місцевих бюджетів відповідних рівнів.

 3. Рекомендувати Брацлавському селищному голові (Мазур В.П.), Северинівському сільському голові (Христюк О.У.) завершити реконструк-цію в об’єднаних територіальних громадах дитячого садка у с. Марксово Немирівського району, реалізацію проекту з біоенергетичної безпеки сільських громад на прикладі Северинівської об’єднаної територіальної громади за рахунок коштів місцевих бюджетів.

 4. Рекомендувати Могилів-Подільському міському голові (Бров- ко П.П.), Хмільницькому міському голові (Редчик С.Б.) забезпечити продовження робіт з реконструкції приміщення для розміщення спортивно-оздоровчого комплексу у м. Могилів-Подільський, реконструкції дошкільного навчального закладу № 7 та будівництва напірного колектора каналізаційної мережі у м. Хмільник за рахунок коштів міських бюджетів.

 5. Головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення, сільським та селищним головам об’єднаних територіальних громад забезпечити завершення реалізації інвестиційних програм і проектів, які фінансувалися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, та розміщення матеріалів фотофіксації реалізації проектів на офіційному веб-сайті Мінрегіону.

 6. Про стан реалізації проектів інформувати Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації щомісячно до 05 числа.

 7. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (Мережко В.М.) інформувати облдержадмі-ністрацію про стан реалізації заходів щомісячно до 15 числа.

 8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                         

  В. КОРОВІЙ