ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

          РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

      від 14 лютого 2018 року                                                                      № 124

 

 Про сприяння проведенню громадської експертизи

діяльності облдержадміністрації

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05 листопада 2008 року № 976 «Про затвердження Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади»:

 1. Затвердити директора Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Заболотну Н.М. відповідальною за забезпечення взаємодії з інститутом громадянського суспільства з питань проведення громадської експертизи діяльності облдержадміністрації щодо виконання повноважень в сфері національно-патріотичного виховання дітей та молоді і виконання Обласної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням 13 сесії обласної Ради 7 скликання від 20 грудня 2016 року № 224.

 2. Структурним підрозділам облдержадміністрації, причетним до виконання Обласної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням 13 сесії обласної Ради 7 скликання від 20 грудня 2016 року № 224, інформувати Департамент соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації про результати її виконання у 2017 році та фінансування заходів програми на 2018 рік до 28 лютого 2018 року для узагальнення і подальшого інформування облдержадміністрації та суб’єкта звернення до 05 березня 2018 року.

 3. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) у тижневий строк розмістити інформацію про надходження запиту щодо проведення громадської експертизи та цього розпорядження на офіційному веб-сайті облдержадміністрації.

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Івасюка І.Д.

 

 Голова обласної державної

          адміністрації                                                                           

В. КОРОВІЙ