ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

  

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 11 червня  2018 року                                                                     № 483

   

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «ЮНИКА ПРОДЖЕКТ 2017»:

 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій на території Вороновицької селищної ради, за межами населеного пункту с. Комарів Вінницького району.

 2. Надати товариству з обмеженою відповідальністю «ЮНИКА ПРОДЖЕКТ 2017» в оренду терміном на 3 роки (на період будівництва) земельну ділянку площею 1,1035 га з кадастровим номером 0520682400:01:004:0124 за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Комарівської сільської ради Вороновицької селищної ради Вінницького району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації існуючих будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій.

 3. Доручити Вінницькій райдержадміністрації (Демченко М.І.) укласти договір оренди земельної ділянки з товариством з обмеженою відповідальністю «ЮНИКА ПРОДЖЕКТ 2017» з орендною платою в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 4. Зобов'язати товариство з обмеженою відповідальністю «ЮНИКА ПРОДЖЕКТ 2017»:

 1) виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 2) здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

 5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                            

               В. КОРОВІЙ