ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

  

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 30 травня  2018 року                                                                     № 460

 

 Про укладання договору оренди водного об’єкта

 

Відповідно до статей 17, 93, 122, 120,122,123, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи розпорядження голови облдержадміністрації від 06 листопада 2017 року      № 777 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» та клопотання фізичної особи-підприємця Вайна Дмитра Васильовича:

 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) водного фонду в оренду громадянину Вайну Дмитру Васильовичу для рибогосподарських потреб, за межами населених пунктів, на території Вороновицької селищної та Степанівської сільської рад Вінницького району Вінницької області.

2. Надати фізичній особі-підприємцю Вайну Дмитру Васильовичу в оренду земельні ділянки водного фонду, площею 6,8068 га з кадастровим номером 0520687600:01:007:0001 на території Степанівської сільської ради Вінницького району та площею 0,8427 га з кадастровим номером 0520655300:03:005:0001 на території Вороновицької селищної ради Вінницького району, за межами населених пунктів, для рибогосподарських потреб.

 3. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.) укласти договір оренди водного об’єкта з фізичною особою-підприємцем Вайном Дмитром Васильовичем, з річною орендною платою в розмірі 3 % від нормативних грошових оцінок земельних ділянок, терміном на 20 років.

 4. Уповноважити Вінницьку райдержадміністрацію (Демченко М.І.) на здійснення заходів щодо державної реєстрації за державою права власності на земельні ділянки, зазначені в пункті 2 цього розпорядження.

 5. Відділу у Вінницькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 6. Фізичній особі-підприємцю Вайну Дмитру Васильовичу в 30-денний строк з моменту отримання підписаного сторонами та погодженого Державним агентством водних ресурсів України договору оренди водного об’єкта зареєструвати його в установленому законодавством порядку.

 7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                           

В. КОРОВІЙ