ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 30 травня  2018 року                                                                     № 457

 

 

Про інформаційне оновлення інвестиційного порталу Вінниччини

 

Відповідно до Закону України «Про стимулювання розвитку регіонів», постанови Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 року № 385 «Про затвердження Державної стратегії регіонального розвитку на період до            2020 року», Стратегії збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2020 року (нова редакція), затвердженої рішенням 38 сесії обласної Ради 6 скликання від 24 червня 2015 року № 893, з метою систематичного оновлення інвестиційного порталу Вінниччини  www.vininvest.gov.ua та підготовки презентацій інвестиційного потенціалу регіону:

 1. Головному управлінню статистики у Вінницькій області (Ігнатов С.Н.), структурним підрозділам облдержадміністрації щомісячно до 7 числа надавати Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (Мережко В.М.) фото та інші графічні матеріали в електронному вигляді та текстову інформацію, яку необхідно розміщувати на інвестиційному порталі Вінниччини  www.vininvest.gov.ua за формою, згідно з додатком.

 2. Райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення забезпечити щомісячно до 5 числа надання інформації:

 - структурним підрозділам облдержадміністрації згідно із структурою інвестиційного порталу Вінниччини www.vininvest.gov.ua;

 - Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (Мережко В.М.) щодо наявних вільних земельних ділянок, майнових комплексів, інвестиційних проектів тощо.

 3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 05 березня 2007 року № 81 «Про інформаційне поновлення інвестиційного порталу Вінниччини».

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                       

  В. КОРОВІЙ

 

Додаток.doc