ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 15 травня  2018 року                                                                     № 408

 

 Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи позитивні висновки органів, що здійснюють контроль за використанням і охороною земель, клопотання громадянина Арутюняна Артака Альбертовича:

 1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди громадянину Арутюняну Артаку Альбертовичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка розташована за межами населеного пункту по вул. Київській, 76 на території Жежелівської сільської ради Козятинського району.

 2. Надати в оренду громадянину Арутюняну Артаку Альбертовичу строком на 7 років земельну ділянку площею 1,2000 га, з кадастровим номером 0521481800:04:003:0040, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку енергетики, оборони та іншого призначення, на території Жежелівської сільської ради Козятинського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (обслуговування будівель існуючого асфальтного заводу).

 3. Доручити Козятинській райдержадміністрації (Прохоров С.В.) укласти договір оренди земельної ділянки з громадянином Арутюняном Артаком Альбертовичем з орнендною платою в розмірі 5 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 4. Зобов'язати громадянина Арутюняна Артака Альбертовича:

 1) виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 2) здійснити в установленому законом порядку державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельної ділянки.

 5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                      

     В. КОРОВІЙ