ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 02 травня  2018 року                                                                     № 364

               

Про відзначення в області Дня Європи

 

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 19 квітня 2003 року №339/2003 «Про День Європи»:

 1. Затвердити план заходів з відзначення в області Дня Європи у 2018 році (далі – План заходів), що додається.

 2. Структурним підрозділам облдержадміністрації, райдержадміністра-ціям, виконкомам міських рад міст обласного значення забезпечити виконання Плану заходів, про що інформувати Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації до 15 червня 2018 року для узагальнення та подальшого інформування облдержадміністрації до 27 червня 2018 року.

3. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (Мережко В.М.) профінансувати видатки, пов’язані із виконанням Плану заходів, коштом обласного бюджету, передбаченим на реалізацію інших заходів щодо соціально-економічного розвитку територій, згідно з кошторисом.

 4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) профінансувати видатки, пов’язані із виконанням Плану заходів, коштом обласного бюджету, передбаченим на інші заходи у сфері засобів масової інформації,згідно з кошторисом.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

                    

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                           

В. КОРОВІЙ

 

    Doro364.doc