ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 02 травня  2018 року                                                                     № 360

 

 Про сприяння проведенню громадської експертизи

діяльності облдержадміністрації

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05 листопада 2008 року № 976 «Про затвердження Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади» та у зв’язку із надходженням запиту громадської організації «Об’єднання переселенців «Спільна Справа» щодо проведення громадської експертизи від 23 квітня 2018 року № 27:

 1. Затвердити директора Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Заболотну Н.М. відповідальною за забезпечення взаємодії з представником громадської організації «Обєднання переселенців «Спільна Справа» під час проведення громадської експертизи щодо виконання Вінницькою обласною державною адміністрацією «Комплексної державної програми щодо підтримки, соціальної адаптації та реінтеграції громадян України, які переселилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції в інші регіони України, на період до 2017 року», затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 року № 1094.

 2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) у тижневий строк розмістити інформацію про надходження запиту щодо проведення громадської експертизи та цього розпорядження на веб-сайті облдерж-адміністрації.

 3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Івасюка І.Д.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ