ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

       РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

        від 11 квітня  2018 року                                                                     № 292

  

 Про укладання договору оренди водного об’єкта

 

Відповідно до статей 17, 93, 122, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи договір оренди земельної ділянки від 30 липня 2004 року, зареєстрований 28 жовтня 2004 року за  № 1 та клопотання фізичних осіб-підприємців Мельник Лідії Миколаївни та Ільченка Василя Вікторовича:

 1. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.):

 1) вжити заходів щодо розробки паспорта водного об’єкта та його погодження;

 2) укласти договір оренди водного об’єкта з фізичними особами-підприємцями Мельник Лідією Миколаївною та Ільченком Василем Вікторовичем загальною площею 13,3158 га з кадастровим номером 0524587300:01:001:0240, на території Шендерівської сільської ради  Тиврівського району, за межами населеного пункту, з річною орендною платою в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної  ділянки, терміном на 20 років, для рибогосподарських потреб, після виготовлення та погодження паспорта водного об’єкта.

 2. Відділу у Тиврівському районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 3. Фізичним особам-підприємцям Мельник Лідії Миколаївні та Ільченку Василю Вікторовичу в 30-денний строк з моменту отримання підписаного сторонами та погодженого Державним агентством водних ресурсів України договору оренди водного об’єкта зареєструвати його в установленому законодавством порядку.

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                           

В. КОРОВІЙ