ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 28 серпня 2017 року                                                     № 600

 

Про відзначення ювілярів

 

Відповідно до рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня»:

 1. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради з виплатою грошової винагороди:

 Дячука Василя Степановича – голову Козятинської міської організації ветеранів України, члена ради обласної організації ветеранів України, інваліда війни ІІ групи, за активну життєву позицію та з нагоди 80-річного ювілею;

Жуковського Казимира Станіславовича – голову Тульчинської районної організації ветеранів України, члена ради обласної організації ветеранів України, за активну життєву позицію та з нагоди 80-річного ювілею;

Колісника Анатолія Івановича – голову Піщанської районної організації ветеранів України, члена ради обласної організації ветеранів України, учасника бойових дій, за активну життєву позицію та з нагоди 80-річного ювілею.

 2. Нагородити з нагоди пам’ятної життєвої дати Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради з виплатою грошової винагороди:

 Абдурашитову Надію Іванівну – члена обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів, за активну життєву позицію та з нагоди 70-річного ювілею.

 3. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) профінансувати видатки, пов’язані з виплатою грошової винагороди до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші видатки, відповідно до кошторису.

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Крученюка О.В.

 

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                         

  В. КОРОВІЙ