ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 28 липня 2017 року                                                      № 533

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи позитивні висновки органів, що здійснюють контроль за використанням і охороною земель, клопотання Зовнішньо-економічної асоціації «Новосвіт»:

 

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Зовнішньо-економічній асоціації «Новосвіт», для розміщення та експлуатації основних, підсобних ті допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за адресою: Леляцька сільська рада Жмеринського району Вінницької області.

 

  1. Надати Зовнішньоекономічній асоціації «Новосвіт» в оренду терміном на 20 років земельну ділянку площею 3,2590 га з кадастровим номером 0521083600:04:001:0014 за рахунок земель промисловості на території Леляцької сільської ради Жмеринського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

 

  1. Доручити Жмеринській райдержадміністрації (Легеза О.В.) укласти договір оренди земельної ділянки з Зовнішньоекономічною асоціацією «Новосвіт» з орендною платою в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 

  1. Зобов'язати Зовнішньоекономічну асоціацію «Новосвіт»:

 

1) виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 

2) здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

 

  1. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

 

  1. 6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                           В. КОРОВІЙ