ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ




від 15 березня 2017 року № 171



Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для надання матеріальної допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців Національної гвардії України


Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 20, 22 Бюджетного кодексу України, рішення 13 сесії обласної Ради 7 скликання від 20 грудня 2016 року № 221 «Про обласний бюджет на 2017 рік» та з нагоди відзначення 3-ї річниці створення Національної гвардії України:

1. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету для надання матеріальної допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців Національної гвардії України (далі – Порядок).

2. Департаменту соціальної та молодіжної політики облдерж-адміністрації (Заболотна Н.М.) забезпечити суворий контроль за використанням бюджетних коштів та інформувати облдержадміністрацію про виплату матеріальної допомоги у десятиденний строк.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдерж-адміністрації Івасюка І.Д.



Голова обласної державної
адміністрації
В. КОРОВІЙ


Doro 171.doc