ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 10 березня 2017 року № 162



Про призначення стипендій обласної державної адміністрації та обласної Ради спортсменам-кандидатам до олімпійської збірної команди України та провідним спортсменам області з пріоритетних олімпійських видів спорту, членам збірних команд України

Відповідно до Указу Президента України від 19 липня 2005 року № 1113/2005 «Про підготовку та участь спортсменів України в Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх Універсіадах, чемпіонатах світу та Європи», Положення про стипендії обласної державної адміністрації та обласної Ради спортсменам-кандидатам до олімпійської збірної команди України та провідним спортсменам області з пріоритетних олімпійських видів спорту, членам збірних команд України, затвердженого рішенням 11 сесії обласної Ради 6 скликання від 27 квітня 2012 року № 324, та з метою якісної підготовки спортсменів області до ХХХІІ літніх Олімпійських ігор, чемпіонатів світу і Європи, їх соціального захисту і мотивації, розвитку олімпійського руху в області:

1. Призначити з 01 січня 2017 року по 31 грудня 2017 року сім щомісячних стипендій обласної державної адміністрації та обласної Ради спортсменам-кандидатам до олімпійської збірної команди України та провідним спортсменам області з пріоритетних олімпійських видів спорту, членам збірних команд України згідно із додатком.

2. Управлінню фізичної культури та спорту облдержадміністрації (Чернявський С.В.) виплату стипендій провести в межах асигнувань, передбачених в обласному бюджеті на розвиток фізичної культури і спорту.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдерж-адміністрації Івасюка І.Д.


Голова обласної державної
адміністрації
В. КОРОВІЙ


Doro 162.doc