ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 07 березня 2017 року № 160



Про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів області



Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», з метою поліпшення санітарного та естетичного стану територій населених пунктів області після зимового періоду експлуатації, покращення благоустрою та озеленення території, підготовки об’єктів благоустрою загального користування до проведення загальнодержавних та загальнообласних заходів:

1. Затвердити заходи з організації весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів області (далі – Заходи), що додаються.

2. Райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад, структурним підрозділам облдержадміністрації забезпечити виконання Заходів, про що інформувати Департамент житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації щопонеділка до 12.00 за формою згідно з додатком.

3. Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації (Волков С.А.) про виконання Заходів інформувати облдержадміністрацію до 05 травня 2017 року.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Броварника В.М.



Голова обласної державної
адміністрації

В. КОРОВІЙ


Doro 160.doc