ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 15 лютого 2017 року № 107



Про підготовку та проведення заходів з відзначення
140-річчя від дня народження Миколи Леонтовича


Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Верховної Ради України від 22 грудня 2016 року № 1807–VIII «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2017 році», з метою належного відзначення 140-річчя від дня народження видатного українського композитора, хорового диригента, педагога, громадського діяча Миколи Леонтовича:

1. Утворити організаційний комітет з підготовки та проведення заходів з відзначення 140-річчя від дня народження Миколи Леонтовича у складі згідно із додатком та затвердити відповідний План заходів (далі Заходи), що додаються.

2. Управлінню культури і мистецтв облдержадміністрації (Городинський С.С.) профінансувати видатки з проведення Заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші культурно-освітні заходи та заклади згідно з кошторисом.

3. Райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення, об’єднаних територіальних громад, структурним підрозділам облдержадміністрації забезпечити виконання Заходів, про що інформувати управління культури і мистецтв облдержадміністрації до 15 грудня 2017 року для подальшого узагальнення та інформування облдержадміністрації до 25 грудня 2017 року.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдерж-адміністрації Івасюка І.Д.


Голова обласної державної
адміністрації

В. КОРОВІЙ

Doro 107.doc