ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 13 лютого 2017 року № 97



Деякі питання державного
історико-культурного заповідника «Буша»


Відповідно до Податкового кодексу України, законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про культуру», «Про охорону культурної спадщини», постанов Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2000 року № 1275 «Про державний історико-культурний заповідник «Буша» у Вінницькій області», від 26 червня 2013 року № 452 «Про затвердження Типового положення про адміністрацію історико-культурного заповідника», з метою приведення статутної діяльності державного історико-культурного заповідника «Буша» у відповідність до вимог чинного законодавства:

1. Перейменувати державний історико-культурний заповідник «Буша» в адміністрацію державного історико-культурного заповідника «Буша».

2. Затвердити Положення про адміністрацію державного історико-культурного заповідника «Буша» (далі – Положення), що додається.

3. Директору адміністрації державного історико-культурного заповідника «Буша» здійснити організаційно-правові заходи щодо державної реєстрації змін до установчих документів.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдерж-адміністрації Івасюка І.Д.


Голова обласної державної
адміністрації

В. КОРОВІЙ


Doro 97