ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ



РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 27 січня 2017 року № 24



Про затвердження складу ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства
для обрання членів громадської ради при облдержадміністрації


Відповідно до пункту 9 частини першої статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», враховуючи протокол загальних зборів Громадської ради при Вінницькій облдержадміністрації від 16 січня 2017 року:

1. Затвердити склад ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для обрання членів громадської ради при облдержадміністрації (далі – ініціативна група), що додається.

2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) забезпечити:

1) належну організацію та проведення 29 березня 2017 року установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для обрання членів громадської ради при облдержадміністрації;

2) оприлюднення на офіційному веб-сайті облдержадміністрації необхідної інформації щодо проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для обрання членів громадської ради при облдержадміністрації.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдерж-адміністрації Івасюка І.Д.


Голова обласної державної
адміністрації
В. КОРОВІЙ
Doro 24.doc