ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ




від 18 січня 2017 року № 17




Про підсумки виконання у 2016 році Плану
заходів мобілізаційної підготовки області на 2015-2020 роки

 



Відповідно до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», Положення про мобілізаційну підготовку національної економіки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 липня 2006 року № 894-09 та з метою підведення підсумків виконання у 2016 році завдань Плану заходів мобілізаційної підготовки області на 2015-2020 роки (далі – План заходів), затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 09 липня 2015 року № М-395-ДСК:

1. Визнати задовільною роботу щодо виконання завдань Плану заходів структурними підрозділами облдержадміністрації, райдержадміністраціями, виконавчими комітетами міських рад міст обласного значення, сектором мобілізаційної роботи апарату облдержадміністрації.

2. Райдержадміністраціям, виконавчим комітетам міських рад міст обласного значення, структурним підрозділам, залученим до виконання мобілізаційних завдань, до 01 березня 2017 року забезпечити уточнення мобілізаційних планів з урахуванням вимог наказу Міністерства економіки України від 30 листопада 1999 року № 19 дск, наказу Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 17 травня 2004 року № 7 дск, Методичних рекомендацій щодо розроблення оперативно-мобілізаційних документів мобілізаційного плану органу державної влади, органу місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації на особливий період, Збірника зразків та форм оперативно-мобілізаційних документів мобілізаційного плану на особливий період.

3. Сектору мобілізаційної роботи апарату облдержадміністрації (Попихач К.К.) при проведенні планових перевірок в 2017 році райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення, структурних підрозділів облдержадміністрації з питань мобілізаційної роботи звернути особливу увагу на повноту та якість відпрацювання мобілізаційних планів.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.




Голова обласної державної
адміністрації

В.КОРОВІЙ