ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 12 січня 2017 року № 11



Про проведення виставки-продажу «Купуй Вінницьке»



Відповідно до статей 19, 20 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою розвитку виробництва і торгівлі товарами, що виробляються в області, їх логістики, скорочення ланок товаропросування до кінцевих споживачів:

1. Провести 15-17 лютого 2017 року в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати виставку-продаж «Купуй Вінницьке» із підведенням підсумків 10-го обласного конкурсу «Краща торгова марка Поділля-2017».

2. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (Мережко В.М.) утворити склад експертної комісії із визначення номінантів та переможців обласного конкурсу «Краща торгова марка Поділля-2017» (далі – Експертна комісія).

3. Експертній комісії визначити переможців 10-го обласного конкурсу «Краща торгова марка Поділля-2017».

4. Головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення, департаментам облдержадміністрації: міжнародного співробіт-ництва та регіонального розвитку (Мережко В.М.) та агропромислового розвитку (Неїлик М.М.) залучити до участі у виставці-продажу підприємства переробної промисловості, великих сільськогосподарських товаровиробників та підприємства торгівлі.

5. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з гро-мадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) забезпечити висвітлення в засобах масової інформації підготовку та проведення виставки-продажу та конкурсу, зазначених у пункті 1 цього розпорядження.



Голова обласної державної
адміністрації

В. КОРОВІЙ