РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

10 грудня 2021 року

Вінниця

     № 864

   

Про перенесення робочих днів у 2022 році

 

         Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2021 року № 1004-р «Про перенесення робочих днів у 2022 році», за погодженням з профспілковим комітетом первинної профспілкової організації працівників апарату Вінницької обласної державної адміністрації та Департаменту правового забезпечення обласної державної адміністрації, з метою забезпечення раціонального використання робочого часу і створення сприятливих умов для святкування у 2022 році 8 березня – Міжнародного жіночого дня та 28 червня – Дня Конституції України: 

  1. Перенести у 2022 році для працівників апарату обласної державної адміністрації, Департаменту правового забезпечення обласної державної адміністрації, Сектору з питань запобігання та виявлення корупції, Сектору внутрішнього аудиту робочі дні з: 

понеділка 7 березня – на суботу 12 березня;

понеділка 27 червня – на суботу 2 липня. 

  1. Керівникам структурних підрозділів обласної державної адміністрації та головам районних державних адміністрацій здійснити відповідне перенесення робочих днів у порядку та на умовах, установлених законодавством, у 2022 році для працівників, яким установлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями в суботу та неділю.
  1. Контроль за виконання цього розпорядження покласти на керівника апарату обласної державної адміністрації Олександра КОХАНЦЯ.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                       

                     Сергій БОРЗОВ