РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

08 квітня 2021 року

Вінниця

№ 302

                                                                   

Про підготовку та проведення

обласного етапу XVІ Всеукраїнської  

благодійної акції «Серце до серця»

під гаслом «Здорові немовлята»

 

Відповідно до законів України «Про охорону дитинства», «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», «Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю», «Про місцеві державні адміністрації», Обласної цільової соціальної програми «Молодь Вінниччини» на  2021–2025 роки, затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 8 скликання від 29 січня 2021 року № 31, з метою забезпечення доступу дітей до високоякісних медичних послуг та формування у молоді загальнолюдських цінностей, активізації молодіжного волонтерського руху:

1. Провести з 01 квітня до 30 вересня 2021 року обласний етап XVІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята» (далі – Акція).

2. Утворити організаційний комітет з підготовки та проведення Акції у складі згідно з додатком.

3. Департаментам обласної державної адміністрації: соціальної та молодіжної політики, гуманітарної політики, охорони здоров’я та реабілітації; Вінницькому обласному центру соціальних служб з урахуванням встановленого рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 здійснити заходи із організації Акції та забезпечити її проведення, зокрема у режимі онлайн у закладах культури, фізичної культури та спорту, позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних, фахових передвищих, вищих навчальних та лікувально-профілактичних закладах області.

4. Департаментам обласної державної адміністрації: соціальної та молодіжної політики, гуманітарної політики; районним державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування з урахуванням встановленого рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 організувати під час фіналу Акції 25–26 вересня 2021 року проведення спортивних змагань, конкурсів плакатів, малюнків, онлайн марафонів, аукціонів, ігротек та інших заходів.

5. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації залучити до проведення Акції підприємства, установи та організації різних форм власності.

6. Управлінню у справах національностей та релігій обласної державної адміністрації залучити до проведення Акції національно-культурні  товариства та  релігійні організації  області.

7. Департаменту охорони здоров’я та реабілітації обласної державної адміністрації здійснити координацію закупівлі неонатального медичного обладнання для дитячих лікарень та пологових будинків області.

8. Рекомендувати районним державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування:

1) утворити організаційні комітети з підготовки та проведення Акції;

2) залучити до проведення Акції волонтерів з числа учнівської та студентської молоді й здійснити їх підготовку.

9. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації, районним державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування забезпечити висвітлення ходу підготовки Акції та проведення її фіналу у засобах масової інформації під час тематичних теле- і радіопередач, прямих ефірів, теле- і радіомарафонів тощо.

10. Структурним підрозділам обласної державної адміністрації, районним державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування про виконання цього розпорядження інформувати Департамент соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації до 15 жовтня 2021 року для подальшого узагальнення та інформування обласної державної адміністрації до 25 жовтня 2021 року.

11. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації

Сергій БОРЗОВ

 

 

Додаток

до розпорядження Голови

обласної державної адміністрації

08 квітня 2021 року № 302

 

 

С К Л А Д

організаційного комітету з підготовки та проведення обласного етапу XVІ Всеукраїнської  благодійної акції «Серце до серця» під гаслом  «Здорові немовлята»

 

ЗАБОЛОТНА

Наталя Михайлівна

перший заступник Голови обласної державної адміністрації, голова організаційного комітету

МЕЛЬНИК

Олександр Васильович

заступник директора Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації, заступник голови організаційного комітету

ЯКУБОВИЧ

Галина Анатоліївна

 

заступник Вінницького міського голови (за згодою)

Задорожна

Ольга Іванівна

 

директор Департаменту охорони здоров’я та реабілітації обласної державної адміністрації

БОНДАРЕНКО

Тетяна Вікторівна

 

заступник директора Департаменту охорони здоров’я та реабілітації обласної державної адміністрації – начальник управліня медичної допомоги населенню

БЕВЗА

Лариса Іванівна

начальник відділу екстренної та первинної медичної допомоги населенню, медичної реабілітації управління медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я та реабілітації обласної державної адміністрації

ВАСИЛЮК

Світлана Михайлівна

директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації

БУНЯК

Володимир Володимирович

заступник директора Департаменту гуманітарної політики обласної державної адміністрації – начальник управління освіти та науки

СТОЯЛОВА

Олена Володимирівна

директор Вінницького обласного центру соціальних служб

САЛЕЦЬКИЙ

Ігор Олександрович

 

начальник Управління у справах національностей та релігій обласної державної адміністрації

МЕРЕЖКО

Володимир Миколайович

директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації 

КОПАЧ

Віталій Миколайович

директор Комунальної організації «Вінницький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (за згодою)

МІЩИШИНА

Марина Михайлівна

регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» (за згодою)

МОЛДОВАН

Анастасія Валеріївна

виконувач обов’язків директора Вінницького обласного молодіжного центру «Квадрат»

 

Заступник директора Департаменту

соціальної та молодіжної політики

обласної державної адміністрації –

начальник управління соціальної

підтримки та державних гарантій

Наталя КВЯТ