РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

15 березня 2021 року

Вінниця

№ 203

 

Про конкурс на зайняття посади

державної служби категорії «Б»

директора Департаменту гуманітарної

політики Вінницької обласної державної

адміністрації

 

Відповідно до статей 22, 23, 27 Закону України «Про державну службу»,  Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань державної служби від 23 лютого 2021 року № 1285-ІХ», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (із змінами), Методичних рекомендацій щодо окремих питань визначення спеціальних вимог до осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорій «Б» і «В», та підготовки умов проведення конкурсу, затверджених наказом Національного агентства України з питань державної служби від  15.01.2021 року №  4-21 (із змінами, внесеними наказом Національного агентства України з питань державної служби  від 24 лютого 2021 року № 31-21):

 

1. Оголосити конкурс на зайняття посади державної служби категорії «Б» – директора Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

 

2. Затвердити умови проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «Б» – директора Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації, що додаються.

 

3. Відділу з питань персоналу апарату обласної державної адміністрації розмістити інформацію про оголошення конкурсу та умови його проведення через особистий кабінет на Єдиному порталі вакансій державної служби та забезпечити оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору на офіційному веб-сайті обласної державної адміністрації згідно з додатком.

 

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Підстава: службова записка із пропозиціями до умов проведення конкурсу.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації 

Сергій  БОРЗОВ

 

      Додаток.doc