РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

20 липня 2020 року

Вінниця

№ 460

  

Про надання земельної

ділянки в оренду

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання фізичної особи-підприємця Кушти Сергія Григоровича:

1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду фізичній особі-підприємцю Кушті Сергію Григоровичу для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, на території Вищеольчедаївської сільської ради Мурованокуриловецького району, за межами населеного пункту.

2. Надати в оренду фізичній особі-підприємцю Кушті Сергію Григоровичу строком на 10 років земельну ділянку площею 0,3000 га з кадастровим номером 0522881600:05:001:0154 із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енерге-тики, оборони та іншого призначення на території Вищеольчедаївської сільської ради Мурованокуриловецького району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу.

3. Уповноважити Мурованокуриловецьку районну державну адміністрацію (Ярослава Петренка) укласти з фізичною особою-підприємцем Куштою Сергієм Григоровичем договір оренди землі з орендною платою в розмірі 12 відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Зобов’язати фізичну особу-підприємця Кушту Сергія Григоровича:

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити в установленому законодавством порядку державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації   

Сергій БОРЗОВ