РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

23 жовтня 2019 року

Вінниця

№ 830

 

Про перенесення дати проведення конкурсу на  зайняття  вакантної  посади державної  служби категорії «Б» - начальника управління розвитку транспорту  Вінницької  обласної державної адміністрації

 

Відповідно до частини першої статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», пункту 17 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 р. № 246 (із змінами), у зв’язку із тимчасовою відсутністю з поважних причин членів конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад керівників структурних підрозділів облдержадміністрації  із статусом юридичної особи публічного права, наслідком чого є відсутність кворуму:

1. Перенести час та дату початку проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - начальника управління розвитку транспорту Вінницької обласної державної адміністрації, який був оголошений розпорядженням голови облдержадміністрації від 17 вересня 2019 року № 715, (далі-конкурс), з 11 год. 00 хв. 25 жовтня 2019 року на 11 год. 00 хв.  15 листопада 2019 року.

2. Відділу з питань персоналу апарату облдержадміністрації (Н.Поліщук) повідомити про зміну дати проведення конкурсу кандидатів, які подали документи для участі у конкурсі, у встановлені строки одним із доступних способів, зазначених ними у заявах.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Підстава: службова записка голови конкурсної комісії В.Бойка.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ