РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

24 вересня 2019 року

Вінниця

№ 743

 

Про надання в оренду земельної ділянки водного фонду

Відповідно до статей 17, 93, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, розпоряджень голови облдержадміністрації від 30 травня 2018 року № 438 та № 444 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель», враховуючи клопотання фізичних осіб-підприємців Присяжнюка Михайла Михайловича та Присяжнюк Наталії Миколаївни:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель водного фонду, що перебувають в оренді фізичних осіб-підприємців Присяжнюка Михайла Михайловича та Присяжнюк Наталії Миколаївни, які розташовані на території Тернівської сільської ради Крижопільського району, за межами населеного пункту, для рибогосподарських потреб.

2. Надати фізичним особам-підприємцям Присяжнюку Михайлу Михайловичу та Присяжнюк Наталії Миколаївні в оренду земельні ділянки водного фонду площею 32,7336 га з кадастровим номером 0521986400:02:002:0001, площею 1,3000 га з кадастровим номером 0521986400:02:002:0002, розташованих на території Тернівської сільської ради Крижопільського району, за межами населеного пункту, для рибогосподарських потреб.

3. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (М. Ткачук):

1) вжити заходів щодо розробки паспорта водних об’єктів та їх погодження;

2) укласти з фізичними особами-підприємцями Присяжнюком  Михайлом Михайловичем та Присяжнюк Наталією Миколаївною договори оренди водних об’єктів з річною орендною платою в розмірі 3 % від нормативно грошових оцінок земельних ділянок строком на 20 років.

4. Відділу у Крижопільському районі Міжрайонного управління у Крижо-пільському та Піщанському районах Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

5. Фізичним особам-підприємцям Присяжнюку Михайлу Михайловичу та Присяжнюк Наталії Миколаївні в місячний строк, з дня одержання підписаних сторонами та погоджених Державним агентством водних ресурсів України договорів оренди водних об’єктів, зареєструвати право оренди земельних ділянок у встановленому законодавством порядку.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації В. Броварника.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ