ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

     РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

19 серпня 2019 року

Вінниця

№ 641

  

Про передачу земельної ділянки в комунальну власність

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 83, 117, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання Тростянецької селищної ради:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність Тростянецькій селищній раді для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) із земель промисловості державної власності на території Летківської сільської ради Тростянецького району Вінницької області.

 2. Передати в комунальну власність Тростянецької селищної ради Тростянецького району земельну ділянку площею 1,2000 га з кадастровим номером 0524183200:01:002:0295 за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Летківської сільської ради Тростянецького району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води).

3. Уповноважити заступника голови облдержадміністрації В. Броварника підписати акт приймання-передачі земельної ділянки, зазначеної у пункті 2 цього розпорядження.

4. Тростянецькій селищній раді:

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити, в установленому законодавством порядку, державну реєстрацію права власності на земельну ділянку.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації В. Броварника.

 

 Голова обласної державної

          адміністрації                                                       

          Валерій КОРОВІЙ