ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

  

від 04 січня 2018 року                                                                 № 9

  

Про присудження Всеукраїнської літературно-мистецької премії

імені Степана Руданського

 

          Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 13 лютого 2006 року № 44 «Про Всеукраїнську літературно-мистецьку премію імені Степана Руданського» та протоколу засідання конкурсного журі з визначення переможців конкурсу на здобуття звання лауреата та дипломантів Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Степана Руданського від 16 грудня 2017 року:

 1. Оголосити лауреатом Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Степана Руданського за 2017 рік авторський колектив Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди у складі: Космеди Тетяни Анатоліївни, Піддубної Наталії Віталіївни, Осіпової Тетяни Федорівни за монографію «Степан Руданський: феномен моделювання «живого» мовлення українців».

 2. Визначити дипломантами Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Степана Руданського Петрушкевич Антоніну Кирилівну за поетичну книгу «Сповідь серця» і аудіоальбом «Весела новина від гурту «Калина» та Березу Юрія Павловича за книгу поезії та прози «Усмішкою витру сльозу».

 3. Управлінню культури і мистецтв облдержадміністрації (Городинсь-кий С.С.) забезпечити вручення премії і дипломів та здійснити виплату грошових винагород громадянам, зазначеним у пунктах 1, 2 цього розпорядження, коштом передбаченим обласним бюджетом на інші культурно-освітні заклади та заходи.

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдерж-адміністрації Івасюка І.Д.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ