ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

26 грудня 2018 року                               № 995

  

Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 16 вересня 1997 року № 306

 

Відповідно до статті 22 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою вшанування пам’яті великого українського письменника М.Коцюбинського та відзначення високохудожніх творів українських письменників:

1. Внести в додаток 1 до розпорядження голови облдержадміністрації від 16 вересня 1997 року № 306 «Про Всеукраїнську літературну премію імені Михайла Коцюбинського» такі зміни:

1) абзац другий викласти у такій редакції:

«Премія передбачає три номінації. На здобуття премії у першій номінації можуть претендувати автори талановитих романів, повістей, книжок, оповідань, новел, поетичних збірок, драматичних творів, публіцистики, в яких відображено гуманістичні ідеали, одвічне прагнення народу до свободи, звеличено красу рідної землі і людських помислів. У другій номінації право на здобуття премії дістають дослідники мистецтва слова – автори монографій, розвідок, мемуарів, критичних есеїв, літературно-краєзнавчих нарисів. На здобуття премії у третій номінації претендують автори художніх творів для дітей та юнацтва та про дітей та юнацтво.»;

2) абзац восьмий викласти у такій редакції:

«Призовий фонд складає 60000 грн. Лауреати премії у кожній номінації отримують диплом і грошову відзнаку по 20000 гривень кожен.».

2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 04 жовтня 2017 року № 689 «Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 16 вересня 1997 року № 306».

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Івасюка І.Д.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                               

    В. КОРОВІЙ