ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

04 вересня  2018 року                                                          № 690

 

 

Про передачу автомобільних доріг загального користування

місцевого значення

 

Відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про автомобільні дороги», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»:

1. Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації (Волкову С.А.) передати Державному підприємству «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» (Костенко В.В.) автомобільні дороги загального користування місцевого значення, згідно з додатком.

2. Державному підприємству «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» (Костенко В.В.) утворити комісію з приймання-передачі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та забезпечити їх приймання-передачу до 01 жовтня 2018 року.

3. Визначити замовником виконання робіт та надання послуг на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення з 01 січня 2019 року Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області».

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Броварника В.М.

 

                

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                            

В. КОРОВІЙ

 

Додаток.xls