ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ    

 

від 20 червня  2018 року                                                                     № 521

 

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання публічного акціонерного товариства «Вінницяобленерго»:

 1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду публічному акціонерному товариству «Вінницяобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії на території Сокілецької сільської ради Козятинського району.

 2. Надати в оренду публічному акціонерному товариству «Вінниця-обленерго» строком на 10 років земельну ділянку площею 0,6934 га з кадастровим номером 0521487200:02:001:0217 за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Сокілецької сільської ради Козятинського району, за межами населеного пункту, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії (для обслуговування існуючої ПС 110/35/10 кВ «Сигнал»).

 3. Уповноважити Козятинську райдержадміністрацію (Прохоров С.В.) укласти з публічним акціонерним товариством «Вінницяобленерго» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 5% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 4. Зобов’язати публічне акціонерне товариство «Вінницяобленерго»:

 1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 2) здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

 5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

  

Перший заступник голови

    облдержадміністрації                                                              

    А.ГИЖКО