ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 18 червня  2018 року                                                                     № 516

                                      

Про повернення  культової  будівлі

 

Відповідно до Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», Постанови Верховної Ради України від 23 квітня 1991 року               № 998-ХІІ « Про порядок введення в дію Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», Указу Президента України від 04 березня 1992 року № 125 «Про заходи щодо повернення релігійним організаціям культового майна», постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня  2001 року № 1768 «Про затвердження Порядку укладання охоронних договорів на пам’ятки культурної спадщини» та клопотання релігійної громади Свято-Миколаївського храму села Залужжя Теплицького району Тульчинської єпархії Української Православної Церкви від 06 червня 2018 року № 5:

1. Повернути у власність релігійної громади Свято-Миколаївського храму села Залужжя Теплицького району Тульчинської єпархії Української Православної Церкви Свято-Миколаївський храм, що розташований по вул.Центральна 4 у с. Залужжя Теплицького району, загальною площею 236,8 кв.м.

2. Управлінню у справах національностей та релігій облдержадміністрації (Салецький І.О.) здійснити передачу нерухомого майна, зазначеного у пункті 1 цього розпорядження, за актом приймання-передачі.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Крученюка О.В.

 

 Перший заступник голови  обласної

          державної адміністрації                                                       

А. ГИЖКО