ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 28 листопада 2017 року                                               № 850

 

 

Про призначення стипендії обласної державної адміністрації та

обласної Ради  Заслуженому майстру спорту України

зі стрільби кульової Леськів Л.С.

 

         Відповідно до Указу Президента України від 19 липня 2005 року                           № 1113/2005 «Про підготовку та участь спортсменів України в Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх Універсіадах, чемпіонатах світу та Європи», Положення про стипендії обласної державної адміністрації та обласної Ради спортсменам-кандидатам до олімпійської збірної команди України та провідним спортсменам області з пріоритетних олімпійських видів спорту, членам збірних команд України, затвердженого рішенням 11 сесії обласної Ради 6 скликання від 27 квітня 2012 року № 324, рішення колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації від 10 листопада 2017 року № 09/01 та з метою мотивації і якісної підготовки спортсменів – членів збірної команди України до ХХХІІ літніх Олімпійських ігор, чемпіонатів світу і Європи:

 1. Призначити персональну стипендію обласної державної адміністрації та обласної Ради Заслуженому майстру спорту України зі стрільби кульової Леськів Лесі Северинівні, 1963 року народження, переможниці і призерці чемпіонату Європи з кульової стрільби, з 01 жовтня по 31 грудня 2017 року розміром 4000,0 грн. щомісяця.

 2. Управлінню фізичної культури та спорту облдержадміністрації (Чернявський С.В.) виплату стипендії провести в межах асигнувань, передбачених в обласному бюджеті на розвиток фізичної культури і спорту.

 3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Крученюка О.В.

 

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                               

    В. КОРОВІЙ