ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 30 жовтня 2017 року                                                    № 750

 

 

 

Про припинення права постійного користування земельною ділянкою

 

Відповідно до статей 17, 84, 92, 120, 122, 142 Земельного кодексу України, враховуючи наказ Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 10 жовтня 2016 року № 639 «Про безоплатну передачу державного майна з балансу ПАТ «Укртрансгаз» (філія УМГ «Київтрансгаз») у комунальну власність територіальної громади м. Вінниці» та рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради від 09 березня 2017 року № 552 «Про затвердження акту приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади міста Вінниці житлового будинку за адресою: м. Вінниця, Немирівське шосе, 215» та клопотання Бердичівського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів:

 1. Припинити Бердичівському лінійному виробничому управлінню магістральних газопроводів право постійного користування земельною ділянкою № 2 площею 0,1210 га, яка перебуває в користуванні цього управління згідно державного акту на право постійного користування землею від 08 листопада 2000 року.

 2. Публічному акціонерному товариству «Укртрансгаз» забезпечити реєстрацію земельних ділянок, що перебувають у фактичному користуванні.

 3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ