ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

  

від 10  жовтня 2017 року                                                   № 704

  

Про надання в оренду земельної ділянки водного фонду

 

Відповідно до статей 17, 93, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи розпорядження голови облдержадміністрації від 01 грудня 2016 року № 902 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі», від 02 червня 2017 року № 377 «Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 01 грудня 2016 року № 902» та клопотання фізичної особи-підприємця Бадрака Олега Олександровича:

 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для рибогосподарських потреб, на території Росошанської сільської ради Липовецького району.

 2. Надати фізичній особі-підприємцю Бадраку Олегу Олександровичу в оренду земельну ділянку водного фонду площею 4,1560 га, із кадастровим номером 0522285600:03:000:0519, на території Росошанської сільської ради Липовецького району, за межами населеного пункту.

 3. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.) укласти договір оренди водного об’єкта з фізичною особою-підприємцем Бадраком Олегом Олександровичем, з річною орендною платою в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, терміном на строк дії договору оренди гідроспоруди до 21 січня 2021 року, для рибогосподарських потреб.

 4. Уповноважити Липовецьку райдержадміністрацію (Дмитрів О.В.) на здійснення заходів щодо державної реєстрації за державою права власності на земельну ділянку, зазначену в пункті 2 цього розпорядження.

 5. Відділу у Липовецькому районі Міжрайонного управління у Калинів-ському та Липовецькому районах Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 6. Фізичній особі-підприємцю Бадраку Олегу Олександровичу в 30-денний строк зареєструвати договір оренди водного об’єкта в установ-леному законодавством порядком, після його підписання сторонами та погодження Державним агентством водних ресурсів України.

 7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

  

Голова обласної державної

        адміністрації                                                                         

 В. КОРОВІЙ