ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 26 вересня 2017 року                                                    № 670

 

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134, 141 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП»:

 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП». 

2. Надати в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП» строком на 10 років земельну ділянку площею 0,1566 га з кадастровим номером 0520681000:01:008:0012 під об’єктами нерухомого майна, що належать цьому товариству на праві власності, за рахунок земель транспорту, на території Вінницько-Хутірської сільської ради Вінницького району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (обслуговування автозаправного комплексу).

 3. Уповноважити Вінницьку райдержадміністрацію (Демченко М.І.) укласти договір оренди земельної ділянки, зазначеної в пункті 2 цього розпорядження, з орендною платою в розмірі 12% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 4. Товариству з обмеженою відповідальністю «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП»:

 1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 2) здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

 5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник голови

обласної державної адміністрації                                            

 А.ГИЖКО