ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 03 серпня 2017 року                                                     № 547

 

Про обласну стратегію забезпечення сталої відповіді

на епідемії туберкульозу, в тому числі хіміорезистентного,

та ВІЛ-інфекції/СНІДу на період до 2020 року і план заходів

щодо її реалізації

 

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 березня 2017 року № 248-р «Про схвалення Стратегії забезпечення сталої відповіді на епідемії туберкульозу, в тому числі хіміорезистентного, та ВІЛ-інфекції/СНІДу на період до 2020 року та затвердження плану заходів щодо її реалізації»:

 1. Затвердити такі, що додаються:

 1) обласну стратегію забезпечення сталої відповіді на епідемії туберкульозу, в тому числі хіміорезистентного, та ВІЛ-інфекції/СНІДу на період до 2020 року  (далі – Стратегія);

 2) план заходів щодо реалізації обласної стратегії забезпечення сталої відповіді на епідемії туберкульозу, в тому числі хіміорезистентного, та ВІЛ-інфекції/СНІДу на період до 2020 року (далі – План заходів).

 2. Департаментам облдержадміністрації: соціальної та молодіжної політики (Заболотна Н.М.),  освіти і науки (Івасюк І.Д.),   управлінню фізичної культури та спорту (Чернявський С.В.), Вінницькому обласному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Стоялова О.В.), райдерж-адміністраціям,  виконкомам міських рад міст обласного значення забезпечити виконання Плану заходів, про що інформувати Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації  до 15 лютого щорічно для узагальнення та подальшого інформування облдержадміністрації та Міністерства охорони здоров’я до 01 березня щорічно.

 3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д.            

 

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                         

  В. КОРОВІЙ

 

Doro 547