ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 13 травня 2017 року       № 335

 

 

Про призначення стипендій обласної державної адміністрації та обласної Ради провідним спортсменам області з пріоритетних олімпійських видів спорту, членам збірної команди України

 

         Відповідно до Указу Президента України від 19 липня 2005 року № 1113/2005 «Про підготовку та участь спортсменів України в Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх Універсіадах, чемпіонатах світу та Європи», Положення про стипендії обласної державної адміністрації та обласної Ради спортсменам-кандидатам до олімпійської збірної команди України та провідним спортсменам області з пріоритетних олімпійських видів спорту, членам збірних команд України, затвердженого рішенням 11 сесії обласної Ради 6 скликання від 27 квітня 2012 року № 324, та з метою мотивації і якісної підготовки спортсменів – членів збірної команди України до ХХХІІ літніх Олімпійських ігор, чемпіонатів світу і Європи:

 1. Призначити персональні стипендії обласної державної адміністрації та обласної Ради провідним спортсменам області з пріоритетних олімпійських видів спорту, членам збірної команди України згідно з додатком.

 2. Управлінню фізичної культури та спорту облдержадміністрації (Чернявський С.В.) виплату стипендій провести в межах асигнувань, передбачених в обласному бюджеті на розвиток фізичної культури і спорту.

 3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д.

  

Голова обласної державної

 адміністрації                                                            

В. КОРОВІЙ

 

 

Додаток
до розпорядження голови облдержадміністрації
13 травня 2017 року № 335

 

СПИСОК

стипендіатів облдержадміністрації та обласної Ради

спортсменам-кандидатам до олімпійської збірної команди України та провідних спортсменів області з пріоритетних олімпійських видів спорту,

членів збірних команд України

 

Прізвище, ім’я, по батькові

Рік

наро-дження

Вид спорту

Звання, розряд

Розмір щомісячної стипендії, грн.

Строки виплати

Царьков Олег Сергійович

 

стрільба кульова

МСУМК

3500,0

01.04-31.12.2017

Дідик Ігор Сергійович

 

греко-римська боротьба

МСУМК

2000,0

01.05-31.12.2017

Крижанський Марат Хамідович

 

дзюдо

КМСУ

1500,0

01.05-31.12.2017

 

 

 

Керівник апарату

облдержадміністрації                                                                  

Валерій БОЙКО