ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 14 березня 2017 року № 169


Про проведення першого туру щорічного Всеукраїнського
конкурсу «Кращий державний службовець»



Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року № 1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», Методичних рекомендацій щодо проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», затверджених наказом Національного агентства України з питань державної служби від 15 лютого 2012 року № 29, з метою підвищення професіоналізму, компетенції, ініціативності та відповідальності державних службовців, виявлення найбільш професійно підготовлених працівників для подальшого просування по службі:

1. Провести у березні-квітні 2017 року перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» (далі – перший тур конкурсу) серед державних службовців апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації, чисельність яких менше 20 штатних одиниць та серед яких проводиться перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» згідно з додатком 1.

2. Утворити організаційний комітет з проведення першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в апараті та окремих структурних підрозділах облдержадміністрації (далі - Оргкомітет) у складі згідно з додатком 2.

3. Директору Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Василюк С.М., начальнику управління інформаційних технологій апарату облдержадміністрації Солоненку І.В. забезпечити висвітлення результатів проведення в області першого туру конкурсу у місцевих засобах масової інформації та на веб-сайті облдержадміністрації.

4. Оргкомітету (Гижко А.П.) після завершення першого туру конкурсу підвести підсумки, визначити переможців першого туру конкурсу та надати до 30 квітня 2017 року копії документів переможців до Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях для участі у другому турі конкурсу.

5. Головам райдержадміністрацій та керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації вжити відповідних заходів щодо проведення першого туру конкурсу серед державних службовців райдержадміністрацій та структурних підрозділів облдержадміністрації, чисельність яких більше 20 штатних одиниць.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.




Голова обласної державної
адміністрації
В.КОРОВІЙ


Додаток 1
до розпорядження голови
облдержадміністрації
14 березня 2017 року № 169

С П И С О К
структурних підрозділів облдержадміністрації, чисельність яких менше 20 штатних одиниць та серед яких проводиться перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» разом з апаратом облдержадміністрації


з/п
Назва структурного підрозділу облдержадміністрації
Гранична чисельність працівників
1.
Управління культури і мистецтв
18
2.
Управління фізичної культури та спорту
13
3.
Управління у справах національностей та релігій
12
4.
Служба у справах дітей
12




Керівник апарату обласної
державної адміністрації
В. БОЙКО
 

Додаток 2
до розпорядження голови
облдержадміністрації
14 березня 2017 року № 169

С К Л А Д
організаційного комітету з проведення першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в апараті та окремих структурних підрозділах облдержадміністрації

ГИЖКО
Андрій Петрович
перший заступник голови облдержадміністрації, голова Оргкомітету
БОЙКО
Валерій Олексійович
керівник апарату облдержадміністрації, заступник голови Оргкомітету
ГЕРАСИМЮК
Костянтин Харитонович
начальник відділу з питань персоналу апарату облдержадміністрації, секретар Оргкомітету
ДОВГАНЬ
Оксана Миколаївна
заступник керівника апарату облдержадміністрації – начальник управління діловодства та контролю апарату облдержадміністрації
ЗАТУЛА
Михайло Борисович
начальник організаційного відділу апарату облдержадміністрації
КОБЗАР
Олександр Дмитрович
начальник юридичного відділу апарату облдержадміністрації
ПАШИНІНА
Тетяна Семенівна
директор Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій області (за згодою)
ПОЧИНОК
Сергій Дмитрович
головний спеціаліст – юрисконсульт Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій
областях
СОЛОНЕНКО
Ігор Володимирович
начальник управління інформаційних технологій апарату облдержадміністрації



Керівник апарату обласної
державної адміністрації
В. БОЙКО