ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 07 квітня 2017 року        № 256

 

 

 

Про затвердження складу громадської ради

при обласній державній адміністрації

 

Відповідно до пункту 9 частини першої статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», для ефективної участі громадян і їх об’єднань в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, забезпечення відкритості та прозорості діяльності таких органів, сприяння розвитку громадянського суспільства:

 1. Затвердити склад громадської ради при обласній державній адміністрації згідно з додатком та Положення про громадську раду при облдержадміністрації, що додається.

 2. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 08 червня 2011 року № 295 «Про погодження Положення про громадську раду при облдержадміністрації» та від 11 березня 2015 року № 152 «Про затвердження складу громадської ради при облдержадміністрації».

 3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д.

  

Перший заступник голови обласної

 державної адміністрації

А. ГИЖКО

  

  Doro 256