04 березня в рамках Угоди про співпрацю між відділенням НСПП у Вінницькій області та Федерацією профспілок Вінницької області відбулася робоча нарада керівника відділення Богдана Мусієнка з головою федерації Миколою Колесником, за участі головного правового інспектора праці апарату федерації Вадима Деруна та  головного технічного інспектора праці апарату федерації Олександра Волинця.

Предметом обговорення став стан соціально-трудових відносин у трудових колективах області, а також шляхи забезпечення дотримання трудового законодавства для запобігання виникненню КТС (к).

Водночас сторони розглянули питання здійснення соціального діалогу в області. Зокрема, розробку нової редакції Закону України «Про соціальний діалог в Україні» робочою групою за участі фахівців Національної служби посередництва і примирення, особливості проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності під час дії воєнного стану, а також відновлення роботи територіальної тристоронньої соціально-економічної ради .

За підсумками наради з метою сприяння розвитку соціального діалогу сторони домовилися про ініціювання організації спільної зустрічі представників обласної державної адміністрації, обласної ради профспілок, спільного представницького органу організації роботодавців області за участі представників відділення.