30 січня за домовленістю з Вінницьким регіональним центром підвищення кваліфікації головний спеціаліст  відділення НСПП у Вінницькій області Олена Богословська взяла участь у онлайн-семінарі центру у рамках загальної професійної програми підвищення кваліфікації для посадових осіб місцевого самоврядування.

У своєму виступі Олена Богословська поінформувала слухачів про основні функції та завдання Національної служби посередництва і примирення, досягнення за 25 років існування, а також новації у її діяльності. Окремо фахівець зупинилася на темі зміцнення соціального діалогу в умовах сьогодення, в т.ч. на рівні територіальних громад, та ознайомила з порядком  розгляду і вирішення колективного трудового спору (конфлікту) та порядком проведення страйку відповідно до Закону України «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)».

Насамкінець Олена Богословська відповіла на питання та коментарі учасників, подякувала за активний інтерес до наданої інформації та запросила до подальшої співпраці.