­­­­29 січня з метою розширення кола соціальних партнерів начальник відділення НСПП у Вінницькій області Богдан Мусієнко провів робочу зустріч з директором Вінницького регіонального центру підвищення кваліфікації Тетяною Пашиніною та керівним складом центру.

Було обговорено напрямки та пріоритети майбутньої співпраці. Богдан Мусієнко повідомив, що основними завданнями Відділення є ведення соціального діалогу на територіальному рівні, сприяння вирішенню колективних трудових спорів, запобігання їх виникненню. Також важливою функцією відділення є поширення правових знань з питань соціального діалогу та захисту трудових прав. Зважаючи на це, доречним є залучення фахівців Відділення до навчання, зокрема, і у якості спікерів онлайн- семінарів на відповідну тематику.  

В свою чергу, Тетяна Пашиніна зазначила, що найближчим часом планується проведення онлайн-семінарів для представників об'єднаних територіальних громад, зокрема, посадових осіб місцевого самоврядування, і залучення фахівців відділення  сприятиме покращенню професійного навчання учасників.

За результатами зустрічі сторони домовилися про подальшу співпрацю та активізацію зусиль щодо підвищення рівня правової освіти сторін соціального діалогу.