Відповідно до ч.4 ст.10 Закону Україну «Про стратегічну екологічну оцінку» Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації оприлюднює заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми розвитку туризму у Вінницькій області на 2021-2027 роки .

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми розвитку туризму у Вінницькій області на 2021-2027 роки надсилаються Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації на адресу: Хмельницьке шосе, 7, м. Вінниця, 21036 або в електронному вигляді на  e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Відповідальні особи: Кулявець Вєга Габдрахимівна - заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації – начальник управління торгівлі, сфери послуг та туризму, тел. (0432)-66-12-87.

Головченко Василь Юрійович – заступник начальника управління торгівлі, сфери послуг та туризму – начальник відділу внутрішньої торгівлі, сфери послуг та цінової політики Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації, (0432)-66-11-80.

 

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів, тобто до                        01 липня 2020 року.

 

Заява СЕО туризм.pdf