Повідомлення про оприлюднення проєкту розпорядження Начальника Вінницької обласної військової адміністрації «Про внесення змін до Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах  загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути)» 

Відповідно до статті 9 Закону України від 11 вересня 2003 року  № 1160-ІV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Управління дорожнього господарства обласної військової адміністрації повідомляє про розробку проєкту розпорядження Начальника Вінницької обласної військової адміністрації «Про внесення змін до Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах  загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути)».

Проєкт розпорядження розроблено на виконання Закону України «Про автомобільний транспорт», постанов Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 року №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» та від 03 грудня 2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (зі змінами та доповненнями) щодо внесення змін до Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути) та приведення їх у відповідність до законодавства.

Проєкт розпорядження із відповідним аналізом регуляторного впливу буде оприлюднено  на офіційному веб-сайті обласної військової адміністрації (http://www.vin.gov.ua) не пізніше п’яти робочих днів з дня оприлюднення цього повідомлення.

З метою налагодження всебічного громадського обговорення просимо фізичних та юридичних осіб, їх об’єднання надсилати свої зауваження та пропозиції до проєкту розпорядження та аналізу регуляторного впливу протягом одного місяця з дня їх оприлюднення на офіційному веб-сайті обласної військової адміністрації (http://www.vin.gov.ua):

Поштою, за адресою: 21050, м. Вінниця, вул. Соборна 15-А, Управління дорожнього господарства Вінницької обласної військової адміністрації або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та представництва Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.