ЗАПРОШЕННЯ

 

Дорогі друзі! Запрошуємо колег та колежанок, представників та представниць Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної державної адміністрації, Департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради, медичних працівників та працівниць, громадські організації, жінок з інвалідністю, матерів дітей з інвалідністю до участі в заключній Всеукраїнській конференції з сурдоперекладом «Життя вище інвалідності: репродуктивні права та здоров’я жінок з інвалідністю».

 

Конференція відбудеться 28 жовтня 2021 року з 11:00 до 13:00 години.

 

Даний захід проводиться у рамках адвокаційного проєкту Вінницької міської організації соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» «Репродуктивні права та здоров’я жінок з інвалідністю», що реалізується завдяки підтримці Уряду Канади в рамках проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджується Українським Жіночим Фондом.

 

Метою заходу є обговорення результатів виконання інклюзивного проєкту «Репродуктивні права та здоров’я жінок з інвалідністю» та сприяння дотриманню етичних стандартів у медичних установах Вінницької області щодо надання допомоги жінкам і дівчатам з інвалідністю.

 

Усіх охочих взяти участь просимо заповнити реєстраційну форму за посиланням:

https://forms.gle/7ebptc1Lroo7KR5W8.

 

Посилання на платформу Zoom, на якій відбуватиметься конференція:

https://us02web.zoom.us/j/89883836944?pwd=ZEY5WlQ1ZVJOQUZHM1V6eS9rYkdsUT09.

 

Ідентифікатор конференції: 898 8383 6944.

 

Код доступу: 882758.

 

 

Будемо раді зустрічі з Вами!

З повагою,

команда проєкту «Репродуктивні права та здоров’я жінок з інвалідністю»