Громадська організація «Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток», у рамках проєкту «Кроки до інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю в Україні», який реалізовується за підтримки Фонду соціального захисту інвалідів, оголошує набір учасників і учасниць Другої Інклюзивної Всеукраїнської онлайн Школи інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю (базовий рівень) (далі – Школа).

Школа проводитиметься із сурдоперекладом.

У рамках даного проєкту, з 1 по 3 жовтня відбулося навчання учасників першої Школи. Всього заплановано проведення 7 онлайн Шкіл для представників/представниць громадських організацій осіб з інвалідністю.

Мета Школи: ознайомити учасників та учасниць з особливостями розробки проєктних ідей та підготовки проєктних пропозицій для залучення фінансування проєктів від донорів, що присутні в Україні; з основами організаційного розвитку громадських організацій.

Заняття проходитимуть у програмі Zoom.

Участь у Школах є безкоштовною.

Учасники Школи:

Члени/членкині, працівники/працівниці, волонтери/волонтерки українських громадських організацій осіб з інвалідністю, які мають мінімальний обсяг знань щодо розробки проектних ідей та підготовки проєктних пропозицій для залучення фінансування проєктів.

Орієнтовна кількість учасників і учасниць: 10 осіб (кожна Школа).

Тренерки:

Оксана Яцюк – тренерка і консультантка з проєктного менеджменту, голова ради Подільського центру соціальних технологій.

Олена Смірнова – проектна менеджерка громадської організації «Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток».

Умови участі у Школі:

  1. Бути представником чи представницею громадської організації осіб з інвалідністю.
  2. Мати телефон, планшет, ноутбук або ПК з підключенням до мережі Інтернет та встановленим додатком Zoom, який можна завантажити з PlayMarket (додаток безкоштовний).
  3. Брати участь у навчанні протягом усіх 3-х днів.
  4. Після закінчення навчання із числа учасників і учасниць Школи буде створено команди з трьох осіб з кожної з громадських організацій осіб з інвалідністю України, які отримають індивідуальну менторську та наставницьку підтримку в організаційному розвитку організацій і написанні та поданні проєктних пропозицій.
  5. Кожна з команд повинна буде створити проєкт та взяти участь у захисті даного проєкту.

При виконанні усіх умов кожен з учасників/ниць Школи отримає відповідні сертифікати, довідник «Проєктний та організаційний менеджмент для громадських організацій осіб з інвалідністю» чи аудіозапис довідника.

Друга Школа відбудеться з 8 по 10 жовтня 2020 року з 12 до 15 години.

Про дати проведення інших Шкіл буде відомо з наступних оголошень.

Для участі у одній зі Шкіл необхідно заповнити нижчезазначену реєстраційну анкету:

https://docs.google.com/forms/d/1jsFmQFp8spm5zTfT7xO65-euFLX0sLu2pS1BQFMiCEo/edit#responses.

Контакти для зв'язку і відповідей на запитання: +38 (067) 109-69-98 Олена Смірнова, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.