ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Вінницької обласної державної адміністрації про проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення проєкту розпорядження голови облдержадміністрації 

«Про затвердження Антикорупційної програми Вінницької обласної державної адміністрації на 2020-2021 роки»

 

Зміст матеріалів винесених на обговорення:

– проєкт розпорядження голови облдержадміністрації «Про затвердження Антикорупційної програми Вінницької обласної державної адміністрації на 2020-2021 роки».

 

Мета проведення консультацій з громадськістю: збір пропозицій та зауважень до проєкту Антикорупційної програми Вінницької обласної державної адміністрації на 2020-2021 роки.

 

Строк подання пропозицій та зауважень: до 30 березня 2020 року.

 

Номер телефону, за яким надаються консультації з обговорюваного питання та приймаються пропозиції: (0432) 65-17-61, (0432) 65-17-66.

 

Контактні особи: Сільницький Андрій Володимирович – завідувач сектору з питань запобігання корупції апарату Вінницької обласної державної адміністрації.

 

Електронна скринька для подання пропозицій в режимі електронного листування: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Письмові пропозиції надсилати за адресою: 21000 м. Вінниця, вул. Соборна, 70, Вінницька обласна державна адміністрація, каб. 417.

 

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: після 30 березня 2020 року на офіційному веб-сайті Вінницької обласної державної адміністрації www.vin.gov.ua.

 

    Проект.docx